En god grunn til å ta med laptopen på dass

(ANNONSE: Oslo / PMM): PlayMusicMagazine tilbyr en leseopplevelse hvor du slipper å bekymre deg over verken papirkutt, stinkende trykksverte eller at du deltar i regnskogens undergang mens du blar. Det du heller bør bekymre deg over er hvorvidt magasinet begynner å snakke til deg eller om illustrasjonene hopper opp og biter deg i øyet. Her får du mildt sagt en leseopplevelse LITT utenom det vanlige.

PMM ser ut som, og fungerer akkurat som papirmagasiner. Man blar rett og slett side for side ved å klikke på de nederste hjørnene. Magasinet er basert på Macromedias Flash Player (www.macromedia.com), noe som åpner for en ny verden av muligheter på nett. Mens du blar kan du se animerte illustrasjoner, høre musikksnutter fra artistene du leser om, video fra intervjuer, og mye mye mer. Les PlayMusicMagazinewww.playmusicmagazine.com.

I desemberutgaven av PlayMusicMagazine kan du lese om:
En storfeature om Snoop vs Eminem – hvem er best? En julekalender der man kan vinne fete premier hver dag. En story om Gwen Stefani, A Perfect Circle, Bloc Party og Kings Of Leon, samt de ti beste hip hop-skivene gjennom tidene kåret av FEM One, Whimsical, DJ Nuuh og Audun Sandvold.

ekstern

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.