Folkets deltakere på by:Larm

Folkets deltakere på by:Larm

Etter at avstemmingen ble avsluttet i dag klokken 12, er det tre bandprosjekter som har god grunn til å feire at vinterens opptreden på bransjetreffer i Stavanger er i boks. Flest stemmer fikk PostScriptum, tett etterfulgt av Major Parkinson og bpopulation. Panorama gratulerer vinnerene, og gleder seg til å se hva de duger fra konsertscenen til senere i vinter.

Kort om vinnerne:

PostScriptum

Vokalist og låtskriver Petter Skippervolds alter ego. Han har en bakgrunn både fra en musikalsk familie og tensing-miljøet, og har siden tenårene drømt om å spille i band. Syv år med studier har inntil nylig begrenset denne drømmen, men nå har han endelig mulighet med PostScriptum.

Siden januar i år har Petter avholdt nærmere tyve konserter og blant annet varmet opp for etablerte artister som Unni Wilhelmsen og Paal Flaata. Enten han opptrer som soloartist med kassegitar og vokal, eller med fullt band, får publikum levert musikk med egenart.

Les mer her : www.postscriptum.no

Major Parkinson

Musikk skapt av energien som oppstår i krysningspunktet mellom muntre melodier, feelgoodrytmer og kjærlighet kontra destruktivitet, dødsdrift og livsangst.

Med dette som basis spiller bandet rock med driv og dynamikk. Tekstmessig er sangene sentrert rundt frontfigur Johnny Parkinsons tvetydige observasjoner av sin egen virkelighet. Vant Zoom 2003 i Bergen, Eggstockfestivalen 2003 i Bergen og har vært Ukas Urørte på P3.

les mer her: www.majorparkinson.com

bpopulation

Da halvparten av medlemmene i bpopulation flyttet fra fødebyen Gjøvik til store Oslo rundt 2001, lå bandet for døden. Etter et par år i dyp søvn møttes gjengen igjen og var enige om at låtene og soundet slett ikke var modent for å kastes på havet. De fikk med seg ny trommis og fant fort ut at de hadde mye å utrette i popverdenen.

I vår tok de med seg sitt hardtslående, lekne liveuttrykk, og gikk i studio med produsentparet Even Ormestad og Audun Bormann i Studio No57. Her har de preprodusert et par låter som henter inspirasjon fra både seksti-, sytti- og åttitallet, og som kan plasseres et sted i det britisk/skandinaviske rockelandskapet.

les mer her: www.bpopulation.com
Panoramas anmeldelse av EPen Nuclear Sunshine

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.