Støttekonsert for Oslo Synthfestival

Støttekonsert for Oslo Synthfestival

At det er økonomisk utfordrende å arrangere happenings for smale uttrykksformer i hovedstaden er godt kjent. På grunn av sviktende inntekter gikk Oslo Synthfestival i underskudd etter årets festival. I den anledning blir det holdt støttekonsert der billettinntektene går uavkortet til videre drift av festivalen.

Billig inngang
Inngangen koster 80 lusne kroner, og for disse får du oppleve tre strålende acts i form av Conetik (Utenomjordisk techpop), In Vein (Melodisk og trist synthpop) og Sunjammer ( Hard electro/IDM med melankolske overtoner).

Panorama anbefaler på det sterkeste å ta en tur, slik at det også neste år kan bli en Synthfestival i Oslo. Det koster lite penger og det er tre drivende gode band som skal traktere synthen denne kvelden. Møt derfor opp den 15. desember på Blue Monk med 80 kroner i lommen, og vis din sårt tiltrenge solidaritet med de som er små i kommersiell målestokk.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.