Ray (Original Motion Picture Soundtrack) – Hør et geni i arbeid!

Ray (Original Motion Picture Soundtrack) – Hør et geni i arbeid!

Ray (Original Motion Picture Soundtrack) er det gjort plass til sytten av Ray Charles‘ største slagere og låter. Disse er blant annet plukket fra klassiske album som Ray Charles, The Genius Sings The Blues, Genius Hits The Road og Modern Sounds In Country And Western Music. Det vil med andre ord si klassiske blues-, country- og soullåter som Mess Around, Georgia On My Mind, What’d Say, Hallelujah, I Love Her So, Let The Good Times Roll og Hit the Road Jack bare for å nevne noen.

Ray (Original Motion Picture Soundtrack) er et glimrende bevis på hvilken stor sanger, låtskriver, sangtolker og musiker Ray Charles var (og er) og er overbevisende satt sammen av folka på Rhino Records.

Denne utgivelsen gir dessuten et utmerket overblikk over geniets karriere og bør med det kunne fungere som et førstevalg når Ray Charles skal introduseres og innlemmes i platesamlinger som foreløpig er tomme for utgivelser signert denne Georgiafødte, blinde artisten. For den som ikke lar seg rive med av dette kan umulig ha et stort hjerte…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.