Arrows – Genial debut fra Stonegard

Arrows – Genial debut fra Stonegard

Stonegard er et riktig så spennende tilskudd til den norske metallscenen. Bandet låter annerledes enn alle andre norske band, og de har med Arrows funnet et uttrykk som fungerer aldeles ypperlig. Lydbildet ligger i et slags thrashlandskap, ispedd elementer fra nyere metalltrender, med en akkurat passe hes Torgrim Torve på vokal.

Tittelsporet Arrows vitner om hva som er i vente, og i løpet av den påfølgende halvtimen får vi et uomtvistelig bevis på at det fortsatt foregår mye spennende i den norske undergrunnen. Det er heller ingen ulempe at Daniel Bergstrand står bak produksjonen. Mannen har produsert for band som Meshuggah, Darkane og In Flames, og gjør med Arrows en ypperlig jobb bak spakene.

I tillegg til tittelsporet, bør man spesielt legge merke til singelen Barricades som har surret og gått på skjermen i det siste, knallharde The White Shaded Lie og Triggerfinger, samt den roligere Goldbar.

Arrows er en debut det står respekt av. Se opp for dette bandet på diverse festivaler til sommeren!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.