SAW Soundtrack – Skummelt soundtrack

SAW Soundtrack – Skummelt soundtrack

For de av leserne som ikke har sett filmen, kan det nevnes at dette er en svært underholdende thriller i stil med Se7en og Silence Of The Lambs. Om den holder like høy kvalitet som disse kan kanskje diskuteres, men fans av utspekulerte thrillere bør uten tvil få den med seg.

På soundtracket bidrar en rekke profilerte metallband, men sporene som faktisk brukes i filmen står Charlie Clouser for. Clouser er bedre kjent som keyboardist/programmerer i Nine Inch Nails, men står denne gang på egne bein med en rekke skumle stemningsspor.

Dette albumet lider dessverre av det klassiske soundtrack-syndromet. Sammensetningen av bidragsytende band er upåklagelig, men på grunn av de mange instrumentale sporene forkortes albumets levetid betraktelig. Selv om instrumentalsporene er god utført, kan de stort sett ikke brukes til annet enn bakgrunnsmusikk på en trist kveld.

Når det er sagt, skal man ikke stikke under en stol at dette er et gjennomført soundtrack, noe som også bør reflekteres i albumets karakter. Fear Factorys Bite The Hand That Bleeds, Calibans The Beloved And The Hatred og Chimarias Eyes Of A Criminal er alle glimrende låter, og selv om det blir litt vel mye instrumental innimellom er dette absolutt en oppegående utgivelse.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.