Soundtrack Fra Filmen LOOP – Alt i ett

Soundtrack Fra Filmen LOOP – Alt i ett

LOOP er først og fremst en behagelig film for sjelen, og musikken skal ha mye av æren for akkurat det. Her finnes nemlig et knippe av landets beste musikere, som igjen leverer svært behagelige varer.

Her serveres artistnavn som Jim Stärk, Magnet, St. Thomas, Thomas Dybdahl, Uncle’s Institution, Wholy Martin, Gisli og Mari Boine på ett brett. Sistnevnte er vanligvis ikke førstevalget for undertegnede, men i denne sammenhengen sklir hun rett inn i det gode selskap.

Likevel er det først og fremst Martin Cornel som har bidratt mest på albumet. Med sine melodiøse låter i den melankolske gata setter han standarden for filmens gode og svært behagelige stemning, men også i seg selv er musikken mer enn godkjent.

Strengt tatt er det lite å utsette på Soundtrack Fra Filmen LOOP, i og med at menneskene bak samlingen har samlet inn høydepunkter fra allerede anerkjente artister.

For å forstå verdien av samlingen enda bedre burde man selvsagt se filmen, men det er absolutt ingen nødvendighet. Vakker musikk klarer seg som kjent godt på egne ben.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.