About Time – Punk å danse til

About Time – Punk å danse til

Norsk street-punk er kanskje ikke den type musikk en oftest stifter bekjentskap med, og når det første skjer ender det som regel å låte banalt popete. Det er derfor en deilig befrielse å bli kjent med True Confession fra Trondheim, som representerer en uprentesiøs og til tider fengende punk.

Bandet har holdt på siden 1996-97, men det er først nå de er ute med sin første EP, About Time. Oppskriften er enkel, men bra: kjappe gitarer, tiltalende allsangrefreng og en vanvittig dyktig trommis. Gutta har hørt sin del av Fat Wreck Chords-bandene, det er ikke vanskelig å høre!

Ingen av de fire låtene skiller seg nevneverdig ut den ene eller den andre veien. Det hele er bare en frisk opplevelse der punkuttrykket får lov til å være fengende.

Om noe trekker ned så er det følgende; vokalen til Lasse Berg er ikke av den mest interessante sorten. Og selv om denne genren ikke er veldig avhengig av et unikum på vokal, hadde det i True Confessions tilfelle ikke skadet med en litt bedre vokalist, snarere tvert i mot! Et annet ankepunkt er at de fire låtene fungerer fint avskilt, men i en samlet pakke blir litt vel like.

True Confession er et morsomt band, og garantert en herlig liveopplevelse. Særlig Tom Sørensen på trommer imponerer i dette banset, som trenger sterkere og mer varierte låter for at det hele virkelig skal bli bra. Uansett er denne EP-em verdt en titt for dem som liker punk.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.