Let Us Never Speak Of It Again – Det er lov å la seg danse

Let Us Never Speak Of It Again – Det er lov å la seg danse

18 måneder etter at debuten S.T.R.E.E.T. D.A.D så dagens lys, er det nok en gang på tide å snøre på lette dansesko og jigge til Out Huds intellektuelle funk-punk. Og herre min hatt så godt det er å gjøre nettopp det!

For det er smarte toner denne kreative gjengen leverer. Du får et knippe mellomtempolåter som bringer frem smilet om munnen. Og et like stort knippe av beinharde dansegulvkillere, som ikke krever mer enn et halvt øre på bassgangen for å sette discofoten i arbeid.

Og hva er det dette i sum gir deg? Jo, 50 minutter med upretensiøs moro, som minner deg om hvorfor det er så riktig å bruke penger på plater som dette. Det vi si av artister som bruker tiden sin på å lage smarte beats, fremfor de som masseproduserer dritt som casher inn på singel – og ringetonemarkedet.

Out Hud har riktig nok roet ned gjennomsnittstempoet med et par hakk siden debuten. Men de klarer, gjennom smarte løsninger og treffende hooks, uansett å spre så mye glede i løpet av skivas spilletid at intensiteten lett holdes oppe. Så hvis du ønsker å korte ned ventetiden til !!! sin neste langspiller, er det egentlig bare en vei å gå- og det er korteste vei til platebutikken.

NB: Out Hud spiller opp til dans på landets kanskje beste konsertscene Blå 6. mai, og det er selvfølgelig oppmøteplikt for både liten og stor funk-punk-fan. Glem i den anledning ikke vår flott konkurranse, som kan gi deg og en deit billetter til denne konserten. Konkurransen finner du her. Lykke til!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.