Bleed Like Me – Garbage lever fortsatt

Bleed Like Me – Garbage lever fortsatt

Enkelte lesere har sikkert fått med seg at dette albumet har fått rimelig hard medfart i flere av landets aviser. Det bør derfor nevnes at Bleed Like Me på langt nær er så ille som enkelte vil ha det til. Albumet er kanskje ikke like sterkt som debutalbumet, men det finnes likevel en rekke godbiter her for bandets fans.

Sigelen Why Do You Love Me er i grunnen symptomatisk for hele dette albumet. Låten er ikke den beste Garbage-låten som er skrevet, men heller ikke den dårligste. Sånn litt over middels bra, med andre ord.

De beste låtene her er virkelig gode. På den friske åpningslåten Bad Boyfriend har Garbage fått med seg selveste Dave Grohl på trommer, uten at det gjør den helt store forskjellen fra eller til. Låten er uansett en lovende åpning på albumet. Garbage fungerer helt klart best når tempoet skrus opp, som på Right Between The Eyes og Sex Is Not The Enemy. Tittelkuttet Bleed Like Me er også en glimrende, om noe sær, låt.

Dessverre er fyllkalken så absolutt til stede, og låter som Metal Heart, Boys Wanna Fight og Why Don’t You Come Over ebber stort sett ut i det intetsigende.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.