Sånn E’re Bare – Standard Sunde

Sånn E’re Bare – Standard Sunde

De fleste låtene er hentet fra Sundes forestilling …Og Vel Så Det, så det er ikke så mye nytt her for de som fikk med seg dette showet. På Sånn E’re Bare leverer Øystein Sunde tretten låter med klassisk Sunde-særpreg. Man må jo innrømme at mannen er noe for seg selv. Selv om han til tider tøyser bort sitt enorme gitartalent, kan man ikke unngå å flire godt av låter som den hysterisk morsomme Jeg Kommer Ikke På Nettet og historien om vadefuglen Boltiten som ingen vil lage dokumentar om.

Øystein Sunde er først og fremst en ordkunstner av rang, noe som demonstreres til fulle i Hest Er Best Som Pålegg og Ringen Er Sluttet. Vi får også et innblikk i en alvorlig og melankolsk side av mannen i låten Ute Var Det Sol, som handler om farens begravelse. Sunde serverer som vanlig også en lekker intstrumental, denne gang i form av Shadows-låten Waiting For Rosie i akustisk fremstilling.

Selv om Sånn E’re Bare kan bli vel masete til tider, er dette en Øystein Sunde-plate av godt gammelt kaliber.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.