The Glow – Tam debutant

The Glow – Tam debutant

Whimsical er ingen videre flink rapper, og han skriver heller ikke gode tekster, men heldigvis er han overlatt til beatmakere som noenlunde har begrep om hvordan hits skal spikres.

Drivet på skiva er av et gjennomført, men kjedelig amerikansk kaliber, som til tross for enkelte engasjerende høydepunkter blir en monoton og stereotyp masse av semigode låter. Blandingen av halvgode beats og Whimsical famlende rapping blir for statisk til lage skikkelige klimaks, og det er problematisk for et album snekret sammen med tanke på fest og moro.

Etter hvert som The Glow skrider fremover kommer assosiasjonene til den amerikanske party-raperen Chingy snikende. Det vil si han som hadde så lyst til å følge opp den trivelige Right Thurr-hiten, at han lagde et oppfølgeralbum fullt av nesten identiske låter som verken ble fugl eller fisk. Whimsical prøver å følge opp den gode Coming Home-singelen, som for øvrig også er å finne på denne platen, men lykkes ikke helt med sine bestrebelser. Noe som fører til at The Glow blir lite annet enn et kjedelig debutalbum.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.