The White Stripes inviterer til lyttefest

The White Stripes inviterer til lyttefest

Det er store forventninger til The White Stripes’ nye album. Etter at en talsmann for bandet opplyste at låtene ble skrevet ved hjelp av piano, marimba og akustisk gitar, har fansen fryktet at duoen har forlatt den skitne og harde sounden til fordelen for softrock.

Fotograf: Frode JørumSlik er det heldigvis ikke. Onsdag 13. april ble det gjennomført en lyttefest i New York ved Splashlight Studios hvor et hundretalls musikkjournalister fikk en forsmak på hva som kommer. Ifølge de fremmøtte i New York er albumet Get Behind Me Satan den hardeste og skitneste platen The White Stripes har kommet med til nå

Spilt inn i Chicago
Oppfølgeren til 2003-suksessen Elephant inneholder tretten nye låter og er produsert av sjefen selv, Jack White. Albumet er videre spilt inn i Third Man Studios i Chicago. Den elektriske gitaren til Jack er hjertelig til stede og hans falsettstemme er intakt og vel så det, mens Meg White slår hardere på trommene enn hun noen gang har gjort. Iallfall om vi skal kunne tro rapportene fra de fremmøtte på lytterseansen i New York.

Get Behind Me Satan består av følgende låter:
Blue Orchid (første single ut, slippes mandag 30. mai)
The Nurse
My Doorbell
Forever For Her (Is Over For Me)
Little Ghost
The Denial Twist
White Moon
Instinct Blues
Passive Manipulation
Take, Take, Take
As Ugly As I Am
Red Rain
I’m Lonely (But I Ain’t That Lonely Yet)

I perioden 23. mai – 26. mai arrangerer Plaground Music lyttefester i en rekke norske byer. I følgende byer og spillesteder er det da mulig å få en forhåndslytt på Get Behind Me Satan:

mandag 23. mai, kl. 19.30:
Chechpoint Charlie, Stavanger

tirsdag 24. mai. Kl. 18.00:
Garage, Bergen

onsdag 25. mai, kl.23.00:
Blæst, Trondheim

onsdag 25. mai, kl. 20.00:
Driv, Tromsø

torsdag 26. mai, kl. 19.00:
John DEE, Oslo

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.