Vil du bli kysset av solen?

Vil du bli kysset av solen?

Vil du bli kysset av solen i et lokale den normalt aldri slipper til? Har du lyst til å kjenne det krible i magen som ved en vårlig forelskelse? Eller har du bare lyst til å danse, og kanskje synge med til et knippe lystige hitlåter? Hvis noe av dette høres fristende ut, er Rockefeller stedet du skal innfinne deg lørdag 28. mai. For da står Timbuktu og hans eminente backingband Damn! på scenen, klare til å fremføre sitt sedvanlige livefyrverkeri.

Fremragende liveartist
For ikke bare er Timbuktu Skandinavias fremste hip hoper på plate, liveshowene hans er beint ut fremragende. For mens andre hip-hopere blir statiske og kjedelig på scenen, er denne mannen fra Skåne noe helt for seg selv. Sammen med det tighte backingbandet Damn! gjør han den tradisjonelle hip-hop-konserten organisk og åpen for impulsivitet.

At den nye platen han promoterer, Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö, er hans kanskje beste utgivelse, er med på å gi helgens konsert potensial til å bli en virkelig minneverdig opplevelse. Det er i sammenhenger som dette det er nyttig å kjenne sin besøkelsestid og kjøpe billett. Og slike får man som vanlig på Posten eller Billettservice.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.