Panorama søker webmaster/webutvikler

Panorama søker webmaster/webutvikler

Panorama er i vekst, og vår nåværende webmaster og webutvikler
har ikke lenger mulighet til å jobbe med Panorama i det omfang som er ønskelig. Derfor ønsker vi å engasjere en motivert, kreativ og selvstendig person som kan utvikle Panorama inn i fremtiden. Spesielt ettersom resten av redaksjonen ikke er så datakyndige som en skulle tro for et onlinemagasin.

De eneste kvalifikasjonene som er nødvendige, er at søkeren har god kjennskap til PHP og MySQL-database, er arbeidsom og motivert for å gjøre en innsats.

Panorama er et prosjekt basert på frivillig innsats, noe som betyr at ingen som jobber i publikasjonen tjener penger på sin deltakelse. Inntil videre kan vi heller ikke betale vår webmaster/webutvikler. Men det blir gitt frie tøyler innen videre utforming av siden, og man får en unik mulighet til å eksponere sin tekniske uovertruffenhet gjennom landets ledende musikkpublikasjon på nett.

Panorama er en bra side å ha i porteføljen, ettersom erfaring herfra kan bidra til å gjøre deg mer attraktiv for potensielle arbeidsgivere.

Dessuten får man være med et i et samkjørt redaksjonsmiljø, med alt det innebærer av sosiale sammenkomster, freebees som gratis cd-er, konsertbilletter etc. Arbeidsmengden bestemmer du selv, men du må være motivert og lysten på å gjøre en innsats for Panorama og magasinets videre utvikling.

Høres dette spennende ut, skriv en kortfattet søknad, gjerne med ideer til hva du vil gjøre med Panorama videre til stilling@panorama.no. Merk e-posten med «Webmaster».

Ved tekniske spørsmål om stillingen, kontakt vår nåværende webmaster Frode Jørumfrode@panorama.no. Du kan også høre med webutvikler Daniel Ingulfsendaniel@xio.no.

Vi gleder oss til å høre i fra deg!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.