No Piercing, No Tattoo – Peer du lyver

No Piercing, No Tattoo – Peer du lyver

Peer Günt spiller rock’n’roll som garantert faller i smak for lyttere med sans for syttitallsrock. Her er det voldsomme refrenger i hopetall og man kan ikke annet enn å bryte ut i en luftgitarsolo i ny og ne når man hører på bandets første utgivelse på over ti år.

Med sterke låter som Coming Back To You og King Of The Hill leverer finnene et album som svinger bra, til tross for en viss harryfaktor. Albumet er også relativt kort, noe som gjør det til en rimelig lettlyttet affære.

Selv om enkelte spor kan virke vel påtatte, der man velter seg i den ene klisjeen etter den andre, er dette absolutt et produkt å anbefale lesere som trenger en ny vorspielplate.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.