Bare Egil er hjemme

Bare Egil er hjemme

Mens resten av Tigerstaden sannsynligvis koker av musikkinteresserte så vel som band av forskjellig størrelse i forbindelse med årets Musikkfest, skal altså Egil Hegerberg underholde på idrettsplassen ved Bøler. Mannen som er kjent fra en rekke band, deriblant det politisk tunge bandet Black Debbath og enmannsbandet Bare Egil Band, kliner til og stiller opp for lokalmiljøet sitt.

Gamle fanesaker
Om han kommer til å fortsette en av sine gamle fanesaker, om å legge operaen til Bøler, vites ikke, men at drabantbyen skal få ben å gå på hersker det vel liten tvil om. Panorama vil selvsagt gjøre alt for å komme tilbake med fyldig rapport fra arrangementet lørdag formiddag, selv om dette jo må kunne sies å være et noe uvanlig tidspunkt å se denne mannen på en scene.Fotograf: Nils F. Skumsvoll

Om du bor i Oslo kan T- bane anbefales som fremkomstmiddel til Bøler. Fra stasjonen er det kun kort gåavstand til begivenhetenes sentrum. En t- banebillett for å se denne mannen gratis er sannsynligvis en meget god investering.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.