Vinneren av Common- konkurransen er trukket

Vinneren av Common- konkurransen er trukket

Tidligere i år ga Common ut albumet Be. Hans miks av soul, rhythm’n’blues og hip hop førte til at albumet raskt ble hyllet av det meste innen norsk musikkpresse. Her i Panorama skrev vår anmelder: ”Oppsummert er det tvilsomt om ikke Be står tilbake som en av inneværende års vinnere når plateåret skal gjøres opp”.

Det er med andre ord gode grunner for hiphop- publikumet til å besøke Rockefeller på selveste st.hans- aften; 23. juni. En av de som kan glede seg er Magnus Tanderø som visste svaret på vårt spørsmål, at Common’s egentlige navn er Lonnie Lynn.

Gratulerer og god fornøyelse!

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.