Orpheus – Grei demo fra Orpheus

Orpheus – Grei demo fra Orpheus

Demoen åpner med et riff som skriker Stratovarius, men låten Trippin’ utvikler seg rakst til noe ganske annet. Demoen består av til sammen fire spor, hvorav spor nummer to, kalt Twisted, er det desidert beste. De resterende låtene er helt greie, uten å engasjere veldig.

En annen ting som kan nevnes, er at bandet med fordel kunne spandert på seg noen fete gitarsoloer når man først spiller denne typen musikk. Det dukker riktig nok opp noen melodilinjer her og der som akkompagnerer vokalen, men med hele tre gitarister på bandmedlemslisten burde det helt klart være plass til mer av den slags.

Alt i alt er dette verken spesielt dårlig eller spesielt bra. En middels demo fra et band som muligens vil skille seg ut fra mengden i fremtiden på grunn av den spesielle vokalen.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.