Slottsfjell Festival-vinnerne er trukket

Slottsfjell Festival-vinnerne er trukket

Siden Slottsfjell Festival første gang ble arrangert i 2003, har Tønsberg-festivalen bygget seg opp og står som et attraktivt alternativ til større festivaler som Quart og Øya. I år kommer blant annet Phoenix, Madrugada, The Ark, Cranes, 22 Pistepirkko, BigBang, Timbuktu & Damn, Minor Majority, Animal Alpha, Mayhem og Anna Ternheim til byen.

Vi stilte følgende spørsmål:

Hvorfor fortjener nettopp du å vinne festivalpass til Slottsfjell Festival 2005?

Og vi fikk inn en haug med gode svar og forklaringer på hvorfor konkurransedeltagerne burde vinne.

De beste forklaringene belønnes med to festivalpass hver, slik at han eller hun kan bringe med seg en venn/venninne til en heidundranes festivalhelg i Tønsberg.

Forrige ukes vinner ble Torbjørn Endal fra Holmestrand, som blant annet ble syk forrige gang Slottsfjell Festival gikk av stabelen, mens denne ukes vinner er Marianne Furumo fra Hvasser. Hun kom opp med en hel rekke mer enn gode nok grunner for at nettopp hun burde vinne. Blant annet har hun aldri vært på festival før, og hun er tvunget til å høre på P4 på jobb(!). Våre dypeste medfølelse er overbrakt vinneren.

Følg for øvrig med på Panorama i dagene fremover, for vi er selvfølgelig til stede på Slottsfjellet i Tønsberg denne helgen og kommer tilbake med festivalrapporter etter hvert.

For mer informasjon om Slottsfjell festival 2005, gå til www.slottsfjellfestival.no.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.