Music For Librarians – Pen pop

Music For Librarians – Pen pop

Hastverk er lastverk er det noe som heter, og en som lager musikk med dette i bakhodet er Anthony Rochester. Det er i alle fall ikke mye ved Music For Librarians som er beregnet på bryte lydmuren.

Tvert i mot er dettte en klassisk form for retropop, slik vi kjenner det så godt fra band som Ladybug Transistor, Of Montreal og P:ano. Dette er pop som er lesset til randen med søte melodier, snodige lyder og positive vibrasjoner som gjør dagsformen bedre.

Det låter med andre ord riktig så fint og pent dette her. Og det er det som er den største svakheten med denne platen, nemlig at det blir for lite brodd. Selv om Music For Librarians er en lett og ledig pop-plate med klare referanser til Serge Gainsbourg og lignede, så er det ikke flust med minneverdige låter. Låtene kommer på rekke og rad, gjør jobben sin og forlater hukommelsen uten å klare å feste seg skikkelig.

Rochester spiller nesten alle instrumentene selv, og er i så måte en meget talentfull musiker. Komposisjonene er altså solide nok de, men det mangler likevel litt futt for kunne tukte retropopens ledende acts riktig ennå. Men har du av en eller annen merkelig grunn gått lei de solskinnspopolatene i samlingen din, ja så er Music For Librarians vel verdt en investering.

PS! Platen kan du kjøpe her.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.