89 band på 26 scener

89 band på 26 scener

Foto: Frode Jørum (frode@panorama.no)

Årets Øyafestiva er rett rundt hjørnet, som vanlig spekket med store navn som bør kunne gi tilsvarende store konsertopplevelser. Dersom du i tillegg til dette vil få med deg hva som skjer like under overflaten i musikkverdenen er Øya’s klubbdag onsdag 10. august Fotograf: Frode Jørumnoe for deg. Det er her du kan finne de kommende års trekkplastre og se dem før de slår igjennom for fult. Nå er det komplette klubbprogrammet klart og inneholder lovende konsertopplevelser som for eksempel:

Point Shirley (øverste bildet) som fikk vår anmelder til å kaste terningkast fem for konserten de holdt på Café Mono i juni, også denne gangen spiller de på Mono’s intime scene. Et annet band som tidligere har fått skryt for sine konserter her i panorama er Hopalong Knut (nederste bildet) som blir å finne på Kampen Bistro denne onsdagskvelden.

Bredbent rock og trubadurpop
Et av Oslos mest seiglivede rockeband, Backstreet Girls presenterer som vanlig bredbent rock når de entrer scenen på Muddy Waters. Mens hovedstadsbandet som fortsatt er både unge og lovende, Cheap Ass Buddha serverer stonerrock med en energi som vil gi gestene på Verkstedet bakoversveis. På Gamla er Autotune et av fire rockeband denne konsertkvelden.

Fotograf: Frode JørumAv det roligere musikalske slaget kan man nevne trubaduren Uncle’s Institution som spiller sin underfundige og svært livevennlige popmusikk på SinPecado, samt at den mindre kjente Magnus MoriartyTM, mannen som nylig har sluppet det nydelige albumet Sky-Fi Beatitude blir å se på MIR. Et annet band som bør nevnes i denne lille presentasjonen er panorama-favorittene i Beezewax som spiller sin klassiske popmusikk på Gloria Flames.

I tillegg til dette knippet av åtte utvalgte konserter spiller altså hele 81 andre band på 26 klubbscener over hele byen. Det er anledning for alle til å nyte denne delen av festivalen. De med festivalpass for alle tre festivaldagene kommer inn gratis, så lenge det er ledige plasser.

De første konsertene starter kl 17.00 og arrangementet varer ut i de sene nattetimene. Hele programmet med spilletidspunktene finner du på www.oyafestivalen.no

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.