Hurra Torpedo til USA

Hurra Torpedo til USA

Foto: Promo

Hurra Torpedo som består av trioen Egil Hegerberg, Kristopher Schau og Aslag Guttormsgaard er nok mest kjent for deres versjon av Bonnie Tylers kjempehit Total Eclipse Of The Heart som ble vist på Lille Lørdag. Tidligere i år fant altså dette videoklippet veien ut på internett. Det ble raskt en kulthit og det meldes om over 130.000 visninger ved putfile.com, som bare er én av mange nettsteder der denne videoen ligger.

Fotograf: Promo

Stor etterspørsel
Dette har medført stor internasjonal etterspørsel etter Hurra Torpedo og for to uker siden spilte bandet en show case på utestedet Tonic i New York. Denne var så vellykket at de allerede dagen etter ble booket inn som overraskelsesgjester på magasinet Spins 20-årsjubileumsfest på Webster Hall. I kjølvannet av disse suksessrike jobbene legger nå bandet ut på en fire ukers turné tvers over det amerikanske kontinent fra New York til Los Angeles, melder Pilot Management og Tuba Records i en pressemelding.

Se videoen på www.putfile.com.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.