Vinnerne av Cato Salsa-billetter

Vinnerne av Cato Salsa-billetter

Cato Salsa Experience har opparbeidet seg et rykte som et forrykende liveband, et rykte som er fult fortjent. Når de i kompaniskap med Brut Boogaloo skal underholde publikum på Parkteateret må det blir suksess. Vår anmelder skrev i forbindelse med Brut Boogaloos album Do The Brut Boogaloo: ”Etter å ha hørt igjennom denne et utall ganger, kan jeg tenke meg at Brut Boogaloo sikkert er et utrolig morsomt band å være på konsert med”.

For å vinne to fribilletter til denne konserten måtte du svare på følgende historiespørsmål: Parkteateret ble bygd som kino i starten av forrige århundre, hvilket år? Riktig svar er 1907, en anselig alder med andre ord.

Vinnerne denne gangen ble Christopher Viland og Ulla Nielsen. Gratulerer!

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.