Scroll To Top

Sewed Soles – Rocksjokk, beibi!

Karakter

Det er ikke rom for tull når The Greenhornes sparker i gang. Cincinnati-gruppen som startet opp som en femmerbande, men nå teller tre mann, spiller rock for rockens skyld. Og det er ingen som kan komme og si at de burde gjøre ting annerledes.

For det er ordentlig bra band som nå oppsummerer seg selv på Sewed Soles. Låtene er for det meste hentet fra EP-en East Grand Blues og albumene The Greenhornes, Gun For You og Dual Mono. Men noen av sporene er også hentet fra singel only-utgivelser, eller er innlemmet her i egenskap av å være alternative versjoner.

The Greenhornes fanger intensiteten i den klassiske garasjerocken, sper på med litt sår R’n’B og gir det hele sitt eget tilsnitt. Noen ganger ligner de til forveksling mye på Cynics, spesielt på låta No More. Andre ganger høres de ut som King Khan & His Shrines eller som vårt eget superband Ricochets.

Først i rekken blant de mange høydepunktene på denne nitten spor fyldige samleren, finner vi den Jack White produserte knallerten Shadow Of Greef. Spilles den høyt nok, ja så vil dens fandenivoldske bluesbeat trolig rive i stykker høytalerne dine. Bunnlinjen er at dette er et band som låter sykt fett!

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer