Stille skrik fra The Knife

Stille skrik fra The Knife

Foto: Elin Berge (promo)

Ifølge bandets engelske hjemmeside har platen som kommer i løpet av mars, som er deres tredje, fått tittelen Silent Scream.

Allerede i 2003 skrev Expressen at bandet kunne stå foran sitt store gjennombrudd med singelen Pass This On.

Fotograf: Elin Berge”Deep Cuts har en holdbarhetsdato som ikke viskes ut. Faktisk er det en plate som blir bedre for hver eneste gjennomlytting, og for hver eneste singel som gis ut”, skrev Anders Nunstedt da. Men noe stort gjennombrudd ble det ikke.

Gitt ut på nyttMen Expressens anmelder hadde rett i at plata holder seg selv om tida flyr, og i år gjorde plateselskapet ett nytt forsøk. Singlene You Take My Breath Away og Pass This On fra 2003 kom ut på nytt, med remikser gjort av blant annet Mylo, Puppetmasters, Rex The Dog og M.A.N.D.Y.

At de er blitt lagt merke til i løpet av 2005 er det liten tvil om, og 2006 kan fort bli året da The Knife er på alles lepper. Skal vi spå ett kommersielt gjennombrudd denne gangen?

NB! For kuriøsistetens skyld kan vi også nevne at The Knifes noe mer dempede svenske kollega José Gonzalez gir ut en coverversjon av deres Heartbeat på singel i januar.

Thomas Olsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.