Ny Manes-låt på nettet

Ny Manes-låt på nettet

Foto: Tom Wahl / www.manes.info

Her er linken til Cinder Alley.

Albumet [view] vil inneholde to nye Manes-låter, og to coverlåter innspilt i Godt Selskap Studio (Necrophagia, Keep Of Kalessin, Bloodthorn, Chton med flere). Utover de nye innspillingene vil EP-en inneholde tre remikser, hvor to er gjort av den amerikanske noise-artisten Cordell Klier. Den siste er gjort av DJ Don Tomaso fra Trondheim.

[view] blir gitt ut på det italienske selskapet Aural Music, moderselskapet til Code666 som ga ut Manes‘ siste album Vilosophe, som en 999 eksemplarers begrenset digipack.

Fotograf: Tom WahlLåtrekkefølge på [view]:

1. Cinder Alley (16 Horespower cover)
2. Terminus rmx (DJ Don Tomaso remix)
3. The Neoflagellata Revision
4. Terminus Deconstructus (Cordell Klier remix)
5. Knife & Kleenex
6. Title (somewhat inspired by Duran Duran)
7. Terminus Dei Profundis (Cordell Klier remix)

Låtskriver Cern kommenterer: -Denne EP’en er vårt første, men absolutt ikke vårt siste, samarbeid med eksterne kilder. Vi kan også offentliggjøre at denne utgivelsen vil bli vår siste for Aural Music/Code666 , og at Manes nå er uten plateselskap. Vi ønsker å takke alle på Aural Music og Code666 for deres samarbeid og lykke til fremover!

Den tredje Manes-demoen, Til Kongens Grav De Døde Vandrer, som opprinnelig ble utgitt i mindre enn 50 eksemplarer i 1995, vil bli re-utgitt i et begrenset opplag på vinyl, og det vil følge med en poster. Alt dette i regi av tyske Faceless.Nameless.Shapeless Productions. Også denne utgivelsen har release i februar 2006.

Manes er for tiden i pre-produksjon i Cernobyl Audiogenics for to separate album. Disse har arbeidstitlene Invention – Or How The World Came To An End And Why We Did It og Be All//End All.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.