The Smashing Pumpkins gjenforenes

The Smashing Pumpkins gjenforenes

Foto: Anton Corbjin

Forrige sommer overrasket Corgan mange fans ved å rykke inn en avisannonse der han kritiserte de tidligere bandmedlemmene James Iha (gitar) og D’arcy Wretzky (bass) for å ha hoppet av bandet, eller forlatt “en drøm jeg fortsatt tror på” som han skrev.

Etter noe tids spekulasjoner om festivalturné til sommeren har Corgan og Chamberlin nå altså signert med Front Line Managment som The Smashing Pumpkins. Det er Billboard.com som serverer nyheten, og de to har ikke selv bekreftet at det er snakk om en gjenforening. Et annet tidligere medlem, Melissa Auf Der Maur, har derimot snakket med magasinet og fortalt at selv om hun ikke er kjent med Corgan og Chamberlins planer stiller hun gjerne opp om hun blir spurt.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.