Suzanne Vega på vei til Oslo

Suzanne Vega på vei til Oslo

Foto: promo

Hun har, i tillegg til store hits som Luka, Tom’s Diner og Marlene On The Wall, utmerket seg som en liveartist i særklasse.

Suzanne Vega gjester altså Rockefeller lørdag 15. juli, og det anbefales alle å få med seg konserten som garantert vil innebære en minneverdig kveld. Panorama er naturligvis tilstede og kommer tilbake med stemningsrapport.

Nytt album på vei
Suzanne Vega har mer enn nok av klassikere bak seg, og det er høyst sannsynlig at repertoaret denne kvelden vil holde høy standard. Med et nytt album på vei er det ikke umulig at det også vil vanke noen snikpremierer som er verdt å få med seg.

Beate Magerholm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.