Ny runde med Quiz n’ 1/2

Ny runde med Quiz n’ 1/2

I god tradisjon følger vi opp med nye runder med Quiz n’ 1/2. Opplegget er omtrent som før, med fire runder. Dato og tidspunkt er onsdag, 25. oktober klokken 19.00. Stedet er kafeen i første etasje i lokalene til Garage Oslo i Grensen 9. For de som vil benytte sjansen til å sitte i den fine bakgården, er det også mulig å delta i konkurransen derfra.

For de som ikke har deltatt tidligere, kan vi gjenta at fasit og resultatlister
publiseres her på panorama.no påfølgende dag.

Vi ønsker alle som ønsker å delta velkommen til vår uformelle PopQuiz på Garage.

NB! Dette er en quiz for deg som liker godt øl, god musikk og godt humør. Nerd er ikke et skjellsord, men heller ikke en nødvendighet for å ha det gøy på Quiz n’ 1/2. Til opplysning er det maks tillatt med fem personer på hvert lag.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.