Vinnerne av billetter til Marit Larsen

Vinnerne av billetter til Marit Larsen

Den tidligere M2M-stjernen ga i mars ut sitt første soloalbum, Under The Surface, som inneholdt Don’t Save Me, en av årets største hits. Albumet har ligget 28 uker på VG-lista og har nå resultert i en tredje singel; Only A Fool.

Da Marit Larsen spilte i Bergen tidligere i år skrev vår mann på stedet: ”…vi sitter der og smiler og ler, stormende forelsket i denne 22-åringen som seiler opp som en av landets mest spennende kvinnelige singer/songwritere.”

De to som kan ta med seg en god venn og se Marit Larsen gratis er Ragnhild Brustugu og Tony Kay Koloski. Gratulerer til dere og takk til alle som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.