Vinn Beatles-roman

Vinn Beatles-roman

Denne konkurransen er nå avsluttet. Takk til alle som deltok!

Hva kan en Beatles-fan ønske seg når han møter en god fe? Bortsett fra en haug med penger, først og fremst en reise i tid og rom til London i 1966, for å forhindre at John Lennon blir kjent med Yoko Ono.

Vel fremme kaller han seg Billy Shears og tar inn på en suite på Ritz. Og etter bare noen få dager roter han til popmusikkhistorien – så til de grader at han nesten ikke selv kjenner den igjen: altfor tidlig står plutselig slutten for The Beatles for døren, og Billy Shears, det omvandrende popleksikon, har hendene fulle med å reparere de skadene han har utrettet på den gloriøse fortiden.

I den forbindelsen kommer hans veier til å krysse Jimi Hendrix, Brian Jones, Marianne Faithfull, Mick Jagger, Keith Richards, David Bowie, Janis Joplin, alle fire i The Beatles og ikke minst Yoko Ono. I embeds medfør kommer Billy Shears til New York og til California, der ham blir en skamplett på den legendariske Monterey Pop Festival, og dessuten til Vest-Berlin, der utenomparlamentarisk opposisjon og ridende politi har ventet på nettopp en som ham skulle komme ruslende.

Men så, i den legendariske Kjærlighetens Sommer, blir Billys skjebne en ganske annen enn han selv hadde trodd var mulig.

– En helt fantastisk og velskrevet roman som vil være et must for alle musikkinteresserte, ifølge den entusiastiske forleggeren Øyvind Asbjørnsen i Fritt Forlag.

For å være med i trekningen av Den Trettende Beatle trenger du bare svare på følgende spørsmål:

Hva heter The Beatles første album, og når kom det ut?

Merk ditt svar ”Den trettende Beatle” og send det til konkurranse@panorama.no innen 20. november.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.