Those The Brokes – Som lunken juleøl

Those The Brokes – Som lunken juleøl

Denne gangen har The Magic Numbers tatt seg av innspillingen og produksjonen selv, og det låter lett, lekent og enkelt. Alt er bygd rundt suksessformelen fra fjorårets selvtitulerte album. Et album som gav dem mange tilhangere her til lands, ikke minst etter gode festivalopptredner, blant annet på Øyafestivalen.

De fortsetter i det samme musikalske sporet, med låter som passer best til sol og sommer. Myke og pene vokaler med enkel og lystig musikk er gjennomgangstonen, og ikke minst mye flerstemt sang og koring. Miks sammen The Beach Boys, The Mamas & The Papas og The Beta Band i et glass pils og la det stå i sola noen timer. Selv om alle ingredienser er fine og gode blir resultatet litt tamt.

Those The Brokes klarer ikke sjarmere lytterne slik som forgjengeren gjorde. Platen har sine lyspunkt i Take A Chance og Undecided, men dette er ikke nok til å gjøre dette til noe mer enn en lunken øl i skyggen av forgjengeren.

Dette er dessverre et album som taper seg jo oftere man spiller det, og undertegnede har spilt det mange ganger. Det fremstår etter hvert som unormalt gjennomsnittlig, lett og litt klissete popmusikk.

Når det blir sommer igjen er det ingen som putter Those The Brokes spilleren. Da tyr vi lettere til The Beach Boys, The Mamas & The Papas eller eventuelt The Magic Numbers debutalbum.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.