Scroll To Top

Vinneren av partypopen

Artister: Sjangre: , ,

Foto: Fredrik Karlsson

Da Panoramas skribent satte seg ned med Melody Clubs siste album Scream fikk han et smil om munnen og skrev følgende:

Fotograf: Fredrik Karlsson”Melody Club anno 2006 sender tankene i retning av et The Cars som holder låtskriververksted for Loverboy og The Ark. Ettersom de drikker tett under prosessen, utarter låtskrivingen til å handle om enkle, catchy låter det er litt flaut å innrømme at man liker. Som en dirty pleasure du fisker frem og dytter inn i spilleren når du tror ingen ser deg. Upretensiøs partypop som aldri utfordrer, men som sikrer godt humør.”

Vinneren av to billetter til denne moroa ble Eli Kristiansen.
Vi gratulerer deg og takker alle som deltok.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer