Vinnerne av indierock og funky jazz

Vinnerne av indierock og funky jazz

Zu er en trio fra Roma som har spilt over 600 konserter over hele verden i løpet av de fem åra den har vært aktiv. Musikken er vanskelig definerbar; her kan høres no-wave, funk grooves, jazzlåter og matematisk presisjon. På samme vis spiller Zu like godt på rock-, jazz- og samtidsmusikk-festivaler kloden rundt: Korea, Japan, USA, Russland, Øst- og Vest-Europa. Zu har samarbeida med størrelser som Thurston Moore, Jim O Rourke, Dälek, Peter Brötzmann, Hamid Drake, Alvin Curran, Damo Suzuki, Eugene Chadbourne, Ken Vandermark, Nomeansno, Amy Denio og The Ex, og de har turnert med band som Fantomas, Lightning Bolt og Melvins.

Joe Lally er bassisten i det amerikanske emo-hardcorebandet Fugazi. Lally spiller også i Ataxia, indierockbandet til John Frusciante (Red Hot Chilli Peppers). Soloprosjektet til Lally er hakket med popete og lavmælt. På plata «There to here» har han samarbeidet med blant andre Jerry Busher, Ian MacKaye, Amy Farina og Guy Picciotto.

På denne konserten vil Joe Lally framføre nytt låtmateriale sammen med Zu Rythm Section. Lally vil i tillegg gjestespille på Zu sitt sett. Tid og sted er torsdag 15. mars på Fabrikken.

Vinnerne av to billetter hver ble Else Britt Ervik og Morten Langeland.

Gratulerer og god fornøyelse!

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.