Vinn billetter til Danielson

Vinn billetter til Danielson

Denne konkurransen er avsluttet og vinnerne ble:
Paal-Hallstein Ous og Silje Tjomlid

Daniel Smith har en rekke utgivelser bak seg både som medlem av Danielson Famile, og som soloartist (bl.a under navnet Bro. Danielson). Han er fra New Jersey og har bakgrunn fra en kristen menighet. Familiebandet startet faktisk som en eksamensoppgave. Da kunststudent Daniel avla sin hovedoppgave ved Rutgers Universitet i 1995, var det naturlig nok som et musikalsk spill med sine mange søsken, alle kledd i like t-skjorter og med antenner på hodet. Det holdt til en A, resultatet ble til debutplaten A Prayer For Every Hour, og Danielson Famile var født – et musikalsk ensemble helt utenom om det vanlige.

Det ble laget en film om den musikaliske familien fra 2002-2006: Danielson: a Family Movie, en dokumentar av regissør J.L. Aronson som ble vist på Oslo Filmfestival i fjor.

Nå er altså Daniel ute på egenhånd igjen, under navnet Danielson, og besøker John DEE onsdag 4. juli. For å vinne billetter trenger du bare svare på dette spørsmålet:

New Jersey er den fjerde minste, men tettest befolkede delstaten i USA. Hvor mange bor det i New Jersey?

Kan du din geografi er det bare skrive ned ditt forslag og sende det med en e-post merket ”Danielson” til konkurranse@panorama.no.

Supporten denne kvelden, Alpine Those Myriads, er et band bestående av karakteren Gypus Chelofan og hans maskin «Flock». Chelofan synger, spiller gitar, melodica, og tangenter. «Flock» kaster ut myriader av toner, lyder og musikaliske muligheter. Bandet er kjent for sine opprørende, men meget henrivende liveshow og det sies at man som lytter ikke klarer å holde seg likegyldig til deres musikk.

Vi minner om at det er 18-års aldersgrense på konserten.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.