Scroll To Top

Mer penger fra Frifond til frivillige konsertarrangører

NRF, som 5.-8. september arrangerer en jubileumshelg på Betong i Oslo i anledning sine 25 år, med bl.a. et bestillingsverk i rock av Håkon Gebhardt m.fl., får en økning i midler fra i fjor på nærmere 400 000 kr fra Norsk Musikkråd. Dette betyr i praksis at frivillige konsertarrangører rundt omkring i landet øker sjansen for å kunne arrangere en konsert eller to ekstra.

For medlemmer i Norsk Rockforbund skal Frifond først og fremst være en ubyråkratisk støtteordning. Alle som søker og sender med en oversikt over konserter for 2006 (rapport) er garantert 5000,- i grunnbeløp per år hvis de oppfyller og attesterer på at 1/3 av medlemmene er under 26 år. Dette er grunnkriteriene for å få støtte.

På sine hjemmesider retter NRF en stor takk til Kirke- og Kulturdepartmentet og kulturministeren for økte statlige bevilgninger i Frifondkassa.

Vi ønsker lykke til!

Les mer om Frifond på www.frifond.no

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer