Mer penger fra Frifond til frivillige konsertarrangører

Mer penger fra Frifond til frivillige konsertarrangører

NRF, som 5.-8. september arrangerer en jubileumshelg på Betong i Oslo i anledning sine 25 år, med bl.a. et bestillingsverk i rock av Håkon Gebhardt m.fl., får en økning i midler fra i fjor på nærmere 400 000 kr fra Norsk Musikkråd. Dette betyr i praksis at frivillige konsertarrangører rundt omkring i landet øker sjansen for å kunne arrangere en konsert eller to ekstra.

For medlemmer i Norsk Rockforbund skal Frifond først og fremst være en ubyråkratisk støtteordning. Alle som søker og sender med en oversikt over konserter for 2006 (rapport) er garantert 5000,- i grunnbeløp per år hvis de oppfyller og attesterer på at 1/3 av medlemmene er under 26 år. Dette er grunnkriteriene for å få støtte.

På sine hjemmesider retter NRF en stor takk til Kirke- og Kulturdepartmentet og kulturministeren for økte statlige bevilgninger i Frifondkassa.

Vi ønsker lykke til!

Les mer om Frifond på www.frifond.no

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.