My Bloody Valentine gjenforenes?

My Bloody Valentine gjenforenes?

Foto: myspace.com/mybloodyvalentine

Den amerikanske musikkbloggen The Daily Swarm spekulerer i at medlemmene i det legendariske støypop-/shoegazebandet My Bloody Valentine vil gjenforenes neste år.

Ifølge The Daily Swarm er det kilder med kjennskap til forhandlingene som opplyser om at bandet avholder sin første konsert på over ti år under musikkfestivalen Coachella, som finner sted i Indio i California i april til neste år. Ryktene skal også ha det til at bandet skal ut på en større verdensturné i løpet av 2008.

Nye nettsider og ny skive? My Bloody Valentine gjenforenes?
The Daily Swarm påpeker også at bandet nylig har laget ny MySpace-side, og dessuten registrert et nytt banddomene på mybloodyvalentine.co.uk.

I januar i år siterte NME.com vokalist og låtskriver Kevin Shields fra et intervju gjort med Magnet Magazine. «Vi skal 100 prosent sikkert gjøre en ny My Bloody Valentine-skive, med mindre vi dør eller noe», sa Shields den gang.

Ikke bekreftet
Riktignok er ikke festivalryktene blitt verken bekreftet eller avkreftet av de bookingansvarlige hos Coachella.

Sonic Youth, Arcade Fire, Bjørk, The Decemberists og Explosions In The Sky er bare noen av de mange banda som er bekreftet til festivalen.

Dersom det er hold i disse ryktene og en gjenforening av My Bloody Valentine finner sted, vil det i aller høyeste grad bli et av neste sommers festivalhøydepunkter. Det er over ti år siden sist bandet spilte sammen.

My Bloody Valentines debutalbum This Is Your Bloody Valentine kom ut i 1985, men bandet er mest kjent for Isn’t Anything fra 1988, og ikke minst for klassikeren Loveless fra 1991.

Siv Marte Lorås

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.