Liverpool-festival til Oslo

Liverpool-festival til Oslo

Det forteller festivalledelsen i en pressemelding. De to Liverpool-baserte bandene The Aeroplanes og The Delta Fiasco er allerede bekreftet til Oslo, mens resten av programmet offentliggjøres 24. september.

MSN Oslo Music Weeks arrangeres mellom 18. og 20. oktober – i et telt på Youngstorget i Oslo.

– Vi har valgt å legge festivalen til oktober fordi det mangler gode festivaler på den årstiden, og ettersom Liverpool Music Week arrangeres i desember, gir det en mulighet til å samarbeide om utveksling av artister mellom landene, uttaler festivalsjef Christopher Collings.

Festivalledelsen lover en blanding av kjente og mindre kjente band og artister. Håpefulle artister kan laste opp lydfiler på festivalens hjemmeside, som publikum deretter kan stemme på. De fem mest populære får tilbud om å spille på festivalen.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.