Scroll To Top

Led Zeppelin gjenforenes

Artister: Sjangre: , ,

Lørdag 1. september ble det annonsert for billetter til Led Zeppelin på Londons O2 Arena denne høsten, det gjelder konsertpakker til mellom 269 og 369 pund. Konserten er ennå ikke offisielt bekreftet, men skulle det være hold i påstandene vil det utvilsom bli en av årets mest omtalt konserter.

Fotograf: PromoBonhams sønn på trommer
Led Zeppelin ble oppløst etter at trommeslager John Bonham døde 32 år gammel i 1980. Robert Plant og Jimmy Page har siden det spilt sammen ved flere anledninger, og i 1985 var i tillegg bassist John Paul Jones med på konserten under Live Aid i Philadelphia. Trioen spilte også sammen i 1988, men siden det har det blitt med ryktene om gjenforeningskonserter.

I britisk presse skrives det at det vil bli John Bonhams sønn, Jason Bonham, som skal spille trommer under konserten i London denne høsten.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer