Scroll To Top

Supergrass-bassist brakk ryggen i søvne

Artister: Sjangre:

Det alternative britiske rockebandet Supergrass har dermed avlyst sine kommende konserter. Uhellet fant sted i en villa i Sør-Frankrike fredag 31. august, der bandet heldigvis ikke bodde høyere enn andre etasje. Søvngjengeren Mick Quinn (nr. to fra venstre) får nå behandling for skadene på et sykehus i Toulouse.

Gledelig nok så ser det ut til at bassisten kommer fra det uten varige men. Etter sigende tåler han en støyt og vokalist i Supergrass, Gaz Goombes, hadde ifølge musikkmagasinet NME denne kommentaren om sin uheldige kollega: “We hope the crazy fool gets back on his feet as soon as possible. I’m sure he’ll make a full recovery; he’s a tough cookie”.

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer