Vinnerne av Raga Rockers’ Aldri Mer

Vinnerne av Raga Rockers’ Aldri Mer

Foto: EMI Music Norway

Panoramas anmelder skrev dette om Übermensch: ”Übermensch er et album strippa for selvfølgeligheter. Her får du ekte, ren og tung Krohn på sitt beste. Mannen synger jo fortsatt klokkeklart i dypeste forstand- til tider er det nesten så man lurer seg selv til å tro at han har blitt bedre siden åttitallet. Det siste er selvsagt pisspreik i blodfansens ører, men ment som en pekepinn på hva vi her snakker om. Raga Rockers er tilbake, og velkommen skal de virkelig være.”

Fotograf: EMI Music NorwayOm singelen Aldri Mer skriver Dagbladet: ”Aldri Mer er singelen som langt på vei varsler at Raga Rockers er tilbake med et kraftig smell. (…) – dette er lyden av den Michael Krohn og det Raga vi synes det er deilig å elske.”

Vinnerne av disse eksklusive singlene ble:
Frank Skoveng
Gunhild Gyland
Yvonne Rislaa

Gratulerer til dere, og takk til alle som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.