Eyes On The Highway – Dansk dusinvare

Eyes On The Highway – Dansk dusinvare

Jo da, det er i utgangspunktet helt grei popmusikk Saybia bedriver på Eyes On The Highway. Det er passende følelsesladet, grandiost og velskrevet popmusikk et sted mellom a-ha, Coldplay og andre band som velger å uttrykke seg i dette poplandskapet. Det er også passende kjedelig. Du vet hva du får, det hele byr på lite spenning og vokalist og tekstskriver Søren Huss prøver å innprente melodiene inn i lytteren ved hjelp av storslåtte og progrockaktige arrangementsvrier.

Det høres aldeles utmerket ut ved første lytt, menn etter hvert går det opp for deg at det er stillestående låter det her er snakk om. Og det er dumt i grunnen, så mye penger og tid de sikkert har brukt på å løfte opp låtene ved hjelp av grandiose musikalske ideer.

Det finnes riktignok noen lyspunkter på Eyes On The Highway også, det skulle da bare mangle. De har et lite grep om melodier og under alt det pompøse finnes det tegn på intelligent låtskriverarbeid. Åpningslåten On Her Behalf er en god poplåt med både driv og oppegående melodi og The Odds kunne fint glidd inn på en a-ha skive, men for det meste går Saybia på tomgang. Eyes On The Highway er rett og slett en kjedelig plate med altfor mange sanger på.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.