Snart nytt album fra Spiritualized

Snart nytt album fra Spiritualized

Det melder den engelske musikkavisen NME. 9. desember skal Spiritualized fremføre det nye albumet, som ennå ikke har fått noe navn, i sin helhet på konsertstedet Union Chapel.

Spiritualized ble dannet i 1989, etter at kultbandet Spacemen 3 falt fra hverandre. Bandet står bak flere banebrytende albumutgivelser på 90-tallet, med Ladies And Gentlemen We Are Floating In Space B P som det kanskje største høydepunktet. I 2003 kom den foreløpig siste studioutgivelsen, Amazing Grace. Konsert-Norges siste møte med Spiritualized kom da bandet spilte på Slottsfjell i sommer, en konsert Panoramas anmelder belønnet med en 4-er.

Frontmann og låtskriver Jason Pierce det nye albumet som «djevelens verk…med litt hjelp fra meg.»

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.