Nordiske singer/songwritere på veien igjen

Nordiske singer/songwritere på veien igjen

Hensikten med Singer Songer, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rikskonsertene og NRK P1 i Norge og Danmarks Radio og ROSA i Danmark, er å fremme kjennskap til de respektive lands musikk gjennom en konsertturné med artister fra begge land.

Årets turné er den tredje i rekken, og i løpet av oktober skal 10 konserter avholdes på forskjellige scener i Norge. Tidligere år har artister som Ane Brun, Christer Knutsen, Real Ones, Marthe Valle og Thom Hell vært med fra norsk side.

Turnéliste:
9. oktober Trondheim, Dokkhuset
10. oktober Drammen, Union Scene
11. oktober Kristiansand, Kick
12. oktober Sand, Kulturhuset i Suldal
13. oktober Stavanger, Martinique
17. oktober Oslo, Fabrikken
18. oktober Årnes, Nes Kulturhus
19. oktober Tromsø, Driv
20. oktober Bergen, USF Verftet
21. oktober Nøtterøy, Nøtterøy Kulturhus

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.