Artisten Egil Olsen robbet

Artisten Egil Olsen robbet

Tyvene fikk med seg viktig musikkutstyr som mikrofoner og effektbokser i tillegg til 23 000 kroner i kontanter, hundre eksemplarer av Egil Olsens siste album I Am A Singer / Songwriter og mannens klær. Innbruddet i bilen, som var klar for avreise for Olsens turnè, skjedde i Korsgata på Grunnerløkka i Oslo på blanke formiddagen. Derimot lot de gitarene ligge slik at Egil Olsen fikk gjennomføre konserten på HydrantenHamar samme kveld.

Folk som har observert hendelsen eller har viktig informasjon å meddele bes ta kontakt på post@egilolsen.com eller ringe 913 52 205. De kan selvsagt også ringe politiet.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.