Draw The Curtains – Mangler låter

Draw The Curtains – Mangler låter

Will Hoge har holdt det gående en stund med beina trygt plassert i heartlandrocken og poprocken med countryaner, men Draw The Curtains er likevel bare mannens tredje langspiller. Han debuterte på stort selskap med Carousel i 2000 og fulgte opp med Blackbird On A Lonely Wire tre år etter. Platene hans er ingen storselgere men han har klart å bygge opp en solid og trofast fanskare gjennom sitt ry som en glimrende konsertartist.

Det er ingenting nytt og revolusjonerende med det Will Hoge bedriver. Det er i grunnen stødige saker med referanser til artister og band som Tom Petty, Bruce Springsteen og til ”nyere” ting som Counting Crows og Ryan Adams. Med andre ord har du hørt det meste før og bare unntaksvis kommer Hoge opp med låter og musikalske ideer som kan kalles nytenkende.

Det meste går på rutine og plages av en rekke musikalske klisjeer som Hoge har problemer med å hanskes med. Åpningslåten When I Can Afford To Lose som følges opp av These Were The Days varsler ikke godt for albumet. Dette er låter som Petty og hans like kunne skrevet i søvne og likevel tilført sangene mer liv og nerve. Han tar seg riktig nok opp utover albumet, men det blir likevel klart for undertegnende at det det skorter mest på er låter av en viss kvalitet.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.