21 albumkonserter fra Sparks

21 albumkonserter fra Sparks

Foto: Allmusic.com

De 21 konsertene skal avholdes på Islingtons Academy i London i løpet av mai og juni 2008.

Ifølge bransjeorganet Billboard vil Sparks fremføre hvert eneste av de 20 studioalbumene i sin helhet – og i kronologisk rekkefølge. Det vil si at den første konserten tilegnes debutalbumet Halfnelson fra Fotograf: allmusic.com1971, mens den 20. konserten i rekken tar for seg gruppens hittil siste album, den strålende Hello Young Lovers fra 2006.

Konsert nummer 21 blir noe av en begivenhet, da denne er en urfremføring av det som skal bli det 21. albumet til Sparks.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.