Quiz,’n 1/2, onsdag 16. april.

Onsdag 16. april er det klappet og klart for en ny runde <b>Quiz n’1/2</b> med Panorama på Garage Oslo.

Som vanlig lokker vi med uhøytidelige spørsmål om musikk og deler ut fine premier.

Vi kjører som normalt fire runder. Tema for runde to er ennå ikke bestemt, mens de tre øvrige rundene som vanlig dreier seg om coverlåter, album og år, samt å finne frem til hvilken artist som spiller.

Husk også at alle lag som deltar fem ganger eller mer i løpet av sesongen er med i trekningen av fire pass til årets Roskilde Festival.

Det er – som alltid – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt. For selvfølgelig belønnes også vinnerlaget til syvende og sist. Husk at det er tillatt med opp til fem personer på hvert lag.

Altså: Quiz’n ½ med Panorama på Garage Oslo, onsdag 16. april 2008 klokken 20.00!

Øvrige datoer for vårsesongen 2008:
Onsdag 30. april 2008
Onsdag 14. mai 2008
Onsdag 28. mai 2008
Onsdag 11. juni 2008 (sesongavslutning)

Om Paul A. Nordal