Scroll To Top

Husk Quiz n’1/2 på onsdag

Artister:

Vi kjører som normalt fire runder. Med tanke på at kvelden glir over i 1.mai-feiring vil temarunden denne gang ha en politisk vinkling, mens de tre øvrige rundene som vanlig dreier seg om å finne frem til hvilken artist som spiller album og år, samt coverlåter.

Det er – som alltid – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt. For selvfølgelig belønnes også vinnerlaget til syvende og sist. Husk at det er tillatt med opp til fem personer på hvert lag.

Husk også at alle lag som deltar minimum fem ganger gjennom vårsesongen, er med i konkurransen om å vinne fire festivalpass til Roskilde Festival 2008.

Altså: Quiz’n ½ med PanoramaGarage Oslo, onsdag 30. april 2008 klokken 20.00!

Øvrige datoer for vårsesongen 2008:
onsdag 14. mai 2008
onsdag 28. mai 2008
onsdag 11. juni 2008 (sesongavslutning)

Mer informasjon: Vinn pass til Roskilde

Billetter: Gratis!

Om skribenten

kommentarer